Algemeen

Een backer is iemand die een model gereseveerd heeft. Dit betekent dat deze persoon de crowdfunding steunt

Category: Algemeen

de rewards worden in een kartonnen verpakking met instructieboekje geleverd als een bouwpakket. Voor de verzending komt daar een doos omheen maar afhalen is natuurlijk ook een optie.

Category: Algemeen

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via crowdfunding@unbrickable.info

Category: Algemeen

Dat kunt u doen door te kiezen voor reward 1. Met deze reward ondersteund u onze jongeren en onze missie. mocht het zo zijn dat de crowdfunding doel niet gehaald wordt zal deze reward alsnog geleverd worden.

Category: Algemeen

bij het niet behalen van de crowdfunding actie zal het bedrag teruggestort worden naar uw rekening.

Category: Algemeen

Bovenaan de pagina staat ons doel vermeld. als we dit doel behalen voor het einde van de crowdfund actie dan zal Unbrickable de modellen gaan produceren. als het doel niet is gehaald krijgen alle deelnemers hun bestelbedrag teruggestort en zal unbrickable de modellen niet produceren. Met uitzondering van reward 1 en reward 2.

Category: Algemeen

bestelling

Meestal komt dit doordat uw email zich in de spam folder van uw emailadres map zal bevinden. Mocht u deze toch niet ontvangen hebben neem gerust contact met ons op.

Category: bestelling

Als u niet kunt betalen neem dan contact op via crowdfunding@unbrickable.info of via het contactformulier

Category: bestelling

Ja dat kan ! U kunt dit doen door meerdere bestelling te plaatsen of een reward te kiezen waar meerder modellen in zit. unbrickable zal ervoor zorgen dat al uw bestellingen netjes bij u worden afgeleverd.

Category: bestelling

modelinformatie

Het statische model is bedoeld als een maquette echt om te displayen in een bijvoorbeeld een vitrine kast. Het bewegende model is geschikt voor het rijden op lego spoorrails en is compatible met de 9v motor en powerfunctions van LEGO

Category: modelinformatie

https://nl.wikipedia.org/wiki/LEGO-treinen

Category: modelinformatie

Verzending en levering

bestellingen voor 1 april zullen aan het einde van april 2019 geleverd worden. bestellingen na 1 april zullen mei 2019 geleverd worden.

Na verzending van uw pakketje zal levering normaliter binnen 1 – 2 dagen gebeuren.

Load More